Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Geoshoping změní vaše nakupování

EMAK, 3.2.2014

Hledání výhodných slev a akcí je někdy dřina. Snad každý pravý Čech rád bloudí po obchodech a hledá věci ve slevě. K nakupování a hledání výhodných akcí se všude ve světě využívá geoshoping. Pro mnohé je to zatím nový pojem. Jde ovšem o vyhledání slev, akcí, výhodných nabídek nebo obchodů ve vašem okolí, které se vám zobrazí v mobilu. Nejenom, že se vám zobrazí v mobilu na mapě, ale lze si zobrazit informace o akci. Následně vás aplikace dovede do obchodu přímo prostřednictvím GPS. Jedná se o unikátní mobilní aplikaci AKCEHNED.CZ, která je ke stažení i využívání pro mobily zdarma.
Pokud vyrazíte do města za nákupy, tak už pravděpodobně tušíte, kde si můžete zakoupit hezké oblečení, nebo kde si můžete dát dobré jídlo. Ale vždy vás příjemně překvapí nějaké netušené výhodné akce.  A co teprve, když se ocitnete v cizím městě? Snad každý se rád podívá za hezkými nákupy i dále než jsou hranice jeho města, ale to obvykle obnáší ještě více nároků na čas, jelikož nevíte kam vyrazit.
Bylo zjištěno, že člověk ztratí až několik let života hledáním. Buď můžete hledat a bloudit, nebo si stáhnout unikátní aplikaci, která je navíc zadarmo.
Jedná se o senzační projekt aplikace, který si ve světě získal obrovskou popularitu a nyní je dostupný i pro Čechy, a to pod názvem AKCEHNED.CZ. Aplikaci si může stáhnout do mobilu absolutně kdokoliv a hned po stažení ji můžete otestovat.
Aplikace se nesoustředí pouze na obchody a na možnosti stravování, najdete tam úplně vše. Hledáte snad nějakou kulturní akci, či možnost nočního povyražení? Tak pomocí aplikace vše najdete snadno a rychle. Aplikace je určena pro všechny uživatele chytrých telefonů s Androidem. Může být vaším parťákem, který vám poradí v každé situaci.
Odkaz na stažení je ZDE.